Projekts, kurš jau ir izpelnījies atzinību arī pie mums LV! IESAKU!!!!

pirmdiena, 2011. gada 21. marts

Starptautiskā finansu kompānija Club Asteria.

STARPTAUTISKĀ FINANSU KOMPĀNIJA CLUB ASTERIA PALĪDZ SAVIEM PARTNERIEM PANĀKT FINANSIĀLU BRĪVĪBU,IZMAKSĀJOT TIEM DAĻU NO SAVIEM IENĀKUMIEM  PARTNERU KOMISIJAS MAKSAS VEIDĀ.



Kompāniju vada Andrea Lucas, bijusī Pasaules Bankas direktore.


Pēc Andrea Lucas vārdiem kompānijai Club Asteria ir divi galvenie
mērķi:
  1. Palīdzēt saviem partneriem gūt papildus ienākumus.
  2. Iemācīt saviem partneriem palīdzēt citiem cilvēkiem gūtpapildus ienākumus.
Piedāvāju Jums informāciju par to, kā gūt pasīvos ienākumus, neko nepārdodot un nepērkot preces. Jums nebūs vajadzīga sava mājaslapa, tas neaizņems daudz laika un Jums pat nevajadzēs pieaicināt citus cilvēkus!
Tas nav ne HYIP, ne MLM, ne FOREX. 

Tā ir finansu kompānija Club Asteria!

Reģistrācija kompānijā ir BEZMAKSAS!

Veltiet dažas minūtes laika tam, lai atvērtu savu kontu, iepazītos ar informāciju un iespējām, ko piedāvā Club Asteria, BET apmaksājiet savu dalību tad, kad būsiet tam gatavi! 

Kompānija Club Asteria Jums piedāvā trīs dalības līmeņus: 

1. Bezmaksas - iepazīšanās līmenis. Jūs reģistrējaties, neko neapmaksājat, bet varat uzaicināt partnerus. 
Par katriem 10 uzaicinātiem aktīviem partneriem saņemsiet 50 Asterios savā kontā, bet pieprasīt izmaksas nevarēsiet. 

(Asterios ir kompānijas iekšējā valūta, kas līdzinās 1 USD. Tieši par Asterios Jūs saņemsiet komisijas procentus. Tās ir kā akcijas, kuras Jūs iegādājaties, un ar laiku tās pieaug nevis cenā, bet daudzumā.)

2. Sudraba - ikmēneša maksājumi par līmeni sastāda $9,95 un Jūsu konts papildinās par 10 Asterios.

3. Zelta - ikmēneša maksājumi par līmeni sastāda $19,95 un Jūsu konts papildinās par 20 Asterios.

Club Asteria saviem partneriem izmaksā līdz 10% nedēļā. ! 

Jūsu personīgās izmaksas sastādīs $39,80 vai $79,80 atkarībā no izvēlētā līmeņa. Turpmākās ikmēneša dalības apmaksas veiksiet no nopelnītajiem komisijas procentiem! 

+ Kompānijas bonusi. 
Ja pirmo 14 dienu laikā piepirksiet klāt vismaz 250 Asterios, kompānija Club Asteria Jums to skaitu dubultos (Akcija līdz 2011.gada Maijam)  Piemēram, ja piepirksiet klāt 300 Asterios (par $300), tad Asterios skaits Jūsu kontā būs 600. Respektīvi Club Asteria Jums šos $300 dāvina, līdz ar to Jūsu iknedēļas komisijas % būs lielāki, nekā vienkārši apmaksājot līmeni.



CLUB ASTERIA DOD IESPĒJU SAŅEMT PASĪVO IENĀKUMU 400 $ NEDĒĻĀ VAI 1600MĒNESĪ.

T.i. tikt pie šāda ienākuma var maksājot kluba biedra ikmēneša dalības maksu 9,95 $ vai arī $ 19,95 (ne daudz dārgāka, bet labāka izvēle). Vairāk nakas nav jādara. Tikai uzreiz gribu atzīmēt, ka ar šādiem maksājumiem tikt pie $ 400 nedēļā nebūs tik ātri un pēc dažiem aprēķiniem var aizņemt vismaz 19 mēnešus, kas pats par sevi jau ir ļoti labs panākums. Jūs variet paātrināt šo procesu iemaksājot papildus summas, kas palielinās jūsu konta rēķinu, no kura tiek aprēķināti iknedēļas procenti. Jo lielāks Jūsu rēķins, jo attiecīgi ātrāk tiksiet pie summas, kuru ir noteikusi kompānija. Turklāt Jums nav jānodarbojas ar ielūgumiem un aicināšanu.




Svarīgi! Jo vairāk Jūsu kontā būs Asterios, jo lielākas komisijas maksas Jūs saņemsiet! 400$ nedēļā Jūs pelnīsiet tad, kad kontā būs 20 000 Asterios. Turpmāk Asterios skaits kontā nepieaugs.

Ja izvēlēsieties pirkt Zelta paketi, tad 400$ nedēļā sāksiet pelnīt pēc 19 mēnešiem, bet, ja Sudraba, tad pēc vēl ilgāka laika.






Veiksmi naudas pelnīšanā!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru